کسب و کار

استارتاپ چیست؟

استارتاپ واژه ایست که این روز‌ها بیش پیش به گوش همه ما خورده است و کسب و کار‌های بسیاری را تحت عنوان استارتاپ فعالیت می‌کنند حال واقعا استارتاپ چیست؟ امروز  قصد داریم در مجله تودی به این سوال جواب بدهیم.

استارتاپ چیست

مفهوم استارتاپ چیست؟

استارتاپ پر از مبانی و تعاریف متفاوت است که معمول ترین تعریف برای آن کسب و کارهای نوپایی می‌باشد که جهت تعبیر ایده‌های خود به محصول نهایی قدم بر می‌دارند.

استارتاپ در واقع طی کردن مسیری از صفر تا صد نیز می‌باشد که همه مراحل موفقیت را از صفر تا صد طی می‌کند برخلاف باور عموم که استارتاپ‌ها را کسب و کار‌هایی وابسته تکنولوژی می‌بینند  استارتاپ‌ها می‌توانند در همه زمینه‌ها شکل بگیرند و به موفقیت برسند.

در استارتاپ‌ها نباید لزوما ایده‌ای خاص و ویژه را در اختیار کاربران قرار دهید تنها کافیست با ایده‌ای جدید وارد شوید مانند تخفیفان که در سال 1390 که کمتر کسی به فکر دریافت تخفیف به صورت آنلاین بود کسب و کار خود را راه اندازی کرد و در حال حاظر شرکتی بزرگ در این زمینه است.

انواع استارت‌آپ

بر اساس عقیده استیو بلنک 5 نوع استارتاپ می‌توانند به موفقیت برسند:

  • استارتاپ سبک زندگی:

این استارتاپ‌ها یک نیاز از نیاز‌های اطراف خود را بر طرف می‌کند

  • کسب‌و‌کار کوچک

این کسب و کار‌ها به صورت خانوادگی یا دوستان نزدیک با جمعیت محدود اداره می‌شوند

  • استارتاپ‌های گسترش پذیر

این استارتاپ‌ها به صورت خوشه‌ای، نوآور و خلاق هستند که با استافده از چند ایده سعی دارند به صورت خوشه‌ای و مرتبط رشد کنند.

  • استارتاپ‌هایی که طراحی شده‌اند به سرعت فروخته شوند

این استارتاپ‌ها با هدف فروش سریع به وجود می‌آیند تا استارتاپ خود را به سرعت به شرکت‌های بزرگ مرتبط بفروشند.

  •  استارتاپ های اجتماعی

این استارتاپ‌ها در جهت تبدیل دنیا به مکانی بهتر تلاش می‌کنند

همانطور که می‌بینید هر اسارتاپ با توجه  به هدف مشخصی و با تعداد افرادی مشخصی وارد بازار کسب و کار ها می‌شوند اما همواره اینگونه نیست و بعضی مواقع استارتاپ‌ها با شکست مواجه می‌شوند.

استارتاپ چیست

دلایل ورشکستگی استارت‌آپ ها

اگر در اخبار حوزه فناوری و کسب و کار را دنبال کنید حتما مشاهده می‌کنید که هر روز یک خبر از تعدیل نیرو،، اخراج یا ورشکستگی یک استارتاپ‌ها منتشر می‍شود اما دلیل آن چیست به استثنای وضع اقتصادی موجود در ایران خود صاحبان استارتاپ نیز اشتباهات انجام می‌دهند که قصد داریم برای شما تعدادی از این اشتباهات و دلایل ورشکستگی رابیان کنیم:

  • تیم مدیریتی ضعیف
  • تمام شدن سرمایه
  • مشکل در محصولات
  • انتخاب مدل کسب و کار اشتباه

همه این اشتباهات می‌تواند کسب و کار شما را تا حد زیادی به نابودی بکشاند پس بهتر است قبل از شروع استارتاپ خود مطالعات زیادی در این زمینه داشته باشید تا به موفقیت برسید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا