طراحی وب

هاست چیست

معرفی هاست و انواع آن

بسیاری از افراد در حین طراحی سایت با این سوال رو به رو می‌شوند که هاست چیست ؟ ما در این مقاله قصد داریم تعاریف هاست و انواع آن را به زبان ساده برای شما بازگو کنیم تا با هاست بیشتر از پیش آشنا شوید و انواع آن را به طور کامل درک کنید تا بتوانید هاستی مناسب برای خود خریداری نمائید.

پیشنهاد میشود پیش از شروع مقاله، مقاله مرتبط با دامنه چیست را مطالعه تا بتوانید در روند راه‌اندازی یک وبسایت از پیش قدرتمند‌تر عمل بفرمائید.

سرور چیست؟

سرور به یک کامپیوتر همواره متصل به اینترنت گفته می‌شود این کامپیوتر با استفاده از منابع متفاوت خود نظیر رم، هارد، پردازنده و… به مخاطبان خود در داخل شبکه سرویس می‌دهد.

هاست چیست؟

هاست یا host به معنای میزبان می‌باشد، یک سرور به چندین قسمت تقسیم می‌شود که به هر قسمت از آن هاست می‌گویند به این معنا که هر بخش از هاست می‌تواند میزبانی از یک وبسایت را انجام دهد همانطور که که در بخش سئو تکنیکال گفته شد وجود هاست قدرتمند می‌تواند سئو سایت شما را تاحد بسیار زیادی بهبود دهد اما سوالی که پیش می‌آید این است که چه هاستی قدرتمند است و برای وبسایت شما مناسب می‎باشد آیا می‌توان سییستم خود را به هاست تبدیل کرد؟

آیا سیستم‌ ما می‌تواند هاست مناسبی باشد؟

این موضوع تا حد بسیار زیادی به دانش شخصی شما بستگی دارد که شما تا چه اندازه در بحث مدیریت و حفظ امنیت سرور خود توانمند می‌باشید از طرفی سرورها به دلیل اتصال 24 ساعته به اینترنت نیازمند پشتیبانی قدرتمند می‌باشند زیرا همانطور که پیشتر نیز گفته شد هاست بخشی از یک سرور همیشه روشن و متصل به اینترنت می‌باشد که با هرگونه قطعی و خرابی سخت افزاری باعث آفلاین شدن وبسایت شما می‌شود  پس بهتر است به جای استفاده از سیستم خود  از شرکت‌‌های سرویس دهنده هاستینگ استفاده نمائید.

انواع هاست

با هاست و سرور و ویژگی‌های هرکدام به طور کامل آشنا شده‌اید حال زمان آن است تا بهترین میزبانی را برای وبسایت خود پیدا کنید و با انواع آن به طور کامل آشنا شوید

میزبانی اشتراکی

در این نوع میزبانی، یک سرور به بخش‌های زیادی تقسیم می‌شود و هر بخش به یک وبسایت تعلق می‌گیرد در این روش ممکن است یک سرور به تعدد زیادی وبسایت تعلق بگیرد که باعث ارزان‌تر بودن آن نسبت به سار هاست‌ها می‌باشد این ارزان‌تر بودن بی دلیل نمی‌باشد و دلیل اصلی آن این است که شما محدود به استفاده از منابعی مشخص از آن سرور می‌باشید معمولا وبسایت‌ها در ابتدای فعالیت و در زمان نداشتن تعداد زیاد کاربر از این نوع هاست به عنوان میزبان استفاده می‌نمایند.

یکی از مشکلات مهم در این نوع از سرویس می‌توان به امنیت پایین‌تر آن اشاره کرد به این علت که در صورت نفوذ به یک وبسایت راهی برای دسترسی به سرور و سایر وبسایت‌ها می‌باشد.

سرور نیمه اختصاصی

هاست نیمه اختصاصی یکی دیگر از سرویس‌های میزبانی وب می‌باشد که در این حالت با استفاده از نرم‌افزارهایی مانند vmware به چند بخش مجزا تقسیم می‌شود و هر بخش به چند ثسمت تقسیم می‌شود

سرور اختصاصی

در این حالت، یک سرور به طور کامل به یک وبسایت اختصاص داده می‌شود و می‌تواند به تنهایی از کلیه منابع به تنهایی استفاده نماید این حالت برای شرایطی بسیار ایده‌آل می‌باشد که وبسایت مشتریان زیادی داشته باشد.

میزبانی ابری

در این حالت چندین سرور به طور همزمان به صورت شبکه میزبانی وبسایت را انجام می‌دهند و این امر سبب می‌شود تا تمامی منابع سخت افزاری و نرم  افزاری سیستم مورد استفاده قرار بگیرد و همواره وبسایت در دسترس باشداما از طرفی بکاپ گیری و حفظ امنیت وبسایت تا حدی دشوار می‌باشد.

در این مقاله سعی کردیم تا شما را هر چه بهتر با میزبانی وبسایت و هاستینگ آشنا بکنیم اما باید بدانید انتخاب هاست تنها یک قسمت از وظایف یک پشتیبان وبسایت می‌باشد پس بهتر است برای داشتن انتخابی درست با یک تیم پشتیبانی مشاوره بفرمائید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا