کسب و کار

5 سایت کسب درآمد فریلنسری

تا حالا به فکر کسب درآمد اینترنتی از فن یا تخصص خودتون بودید؟
در درجه اول بیاید با مفهوم فریلنس و فریلنسری آشنا بشیم.
در این مقاله با ما در مجله تودی همراه باشید.

فریلنس گونه‌ای از قرارداد کاری است که در آن فرد پروژه‌ای را از کارفرما به ازای دریافت دستمزدی مشخص دریافت می‌کند و اما اگه بخوایم تعریف ساده‌ای از فریلسنر داشته باشیم باید بگیم که فریلنسر در واقع شخصی است که بدون تعهد به شرکت و یا شخص خاصی، فعالیت تخصصی و حرفه‌ای خود را برای سازمان، شرکت و یا شخص انجام می‌دهد. فریلنسرها معمولا به صورت ساعتی، روزانه و یا پروژه‌ای دستمزد خود را دریافت می‌کنند؛ معمولا این کار، یک کارِ یک نفره است.

کارهای رایج فریلنسرینگ

زمینه‌هایی که فریلنسرها اکثرا در آن فعالیت می‌کنند به چند گروه کلی تقسیم می‌شود، از جمله این فعالیت‌ها می‌شود به عکاسی، برنامه نویسی، طراحی سایت، نویسندگی، مشاوره، موسیقی، چاپ و… اشاره کرد.

فریلنسرها روش‌های متفاوتی برای دریافت پروژه از کارفرما دارند که از این روش‌ها می‌توان به: امضای قرارداد بین دو طرف، موافقتنامه شفاهی و حتی دریافت بیعانه از کارفرما اشاره کرد.
همچنین روش‌های مختلفی برای دریافت کارمزد وجود دارد، روش‌هایی مانند دریافت به صورت ارزشیابی مبنی بر نتیجه کار کارفرما، دریافت وجه به صورت درصدی و حتی در مواردی که پروژه پیچیده و طولانی است، فریلنسرها مبلغ دریافتی خود را به صورت پروژه‌ای و فاز به فاز دریافت می‌کنند.

سایت‌های فریلنسری معروف

دریبل
وبسایت دریبل
1- دریبل

دریبل یک سایت فریلنسری و به اشتراک گذاری طرح‌های گرافیکی از طراحان و گرافیست‌ها است. گرافیست‌ها زمانی که طرح خود را در سایت دیربل بارگزاری می‌کنند در سطح جهانی به نام همان طراح ثبت می‌شود. شما به عنوان یک طراح فریلنسر، می‌توانید نمونه کارهای خود را با خیال راحت در این سایت قرارداده و به راحتی به کارفرما طرح را نشان دهید.

در سایت دریبل تاریخ هر فعالیت به مرور زمان ثبت می‌شود و در نتیجه شما می‌توانید تاریخچه کارهای خود را به درستی ببینید. این وبسایت بستری را برای طراحان فراهم کرده تا بتوانند به مشتریان کارهای خود را  نشان دهند.

فریلنسر
وب سایت فیریلنسر
2- وب‌سایت فریلنسر

به عنوان یک کارفرما، فرقی نمی‌کند که دنبال چه نوع تخصصی هستید، در سایت فریلنسر می‌توانید هر تخصصی که مورد نیازتان هست پیدا کنید. سایت فریلنسر، برای راحتی بیشتر خدمات فریلنسری خود را به صورت ماهیانه و سالیانه در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. در این وبسایت فریلنسرها بر اساس توانایی و تخصصشان دسته‌بندی شده‌اند و بنابراین به راحتی می‌شود که نیروی کار مورد نیازتان را انتخاب کنید.

اگر شما دارای توانایی و یا مهارتی هستید بدون نیاز به حضور در جایی مشخص می‌توانید فعالیت خود را به عنوان فریلنسر در این سایت گسترش دهید پس اگر شرایط حضور دائمی در شرکتی را ندارید حتما به این وبسایت سر بزنید.

99 دیزاین
وب سایت 99 دیزاین
3- 99دیزاین

فعالیت در سایت 99 دیزاین به عنوان یک کارفرما بسیار ساده است. ابتدا شرح مختصری از کار خود و یا شرکتی که دارید شرح دهید و سپس توضیح دهید که به چه نوع طراحی نیاز دارید، یک بسته طراحی بسته به نیاز خود که شامل برنز، نقره، طلا و پلاتینیم می‌شود را انتخاب کنید و سپس یک مسابقه را شروع می‌کنید.

طرح‌های زیادی را بسته به پکیجی که انتخاب کرده‌اید دریافت کنید و در انتها از میان آن‌ها بهترین طرح را انتخاب کنید.

پونیشا
وب سایت پونیشا
4- پونیشا

پونیشا در واقع سایتی است که برای شرکت‌های کوچک و درحال توسعه بستری را فراهم ‌میکند تا بتوانند افراد متخصص را از بین فریلنسرها انتخاب کنند. پونیشا رابط بین کارفرما و فریلنسر است که به کارفرماها این اجازه را می‌دهد که پروژه‌های خود را به فریلنسرها بسپارند و در عوض بستری را برای فریلنسرها فراهم می‌کند تا بتوانند کسب درآمد کنند.

پارس فیریلنسر
وب سایت پارس فیریلنسر
5- پارس فریلنسر

پارس فریلنسر یک پلتفرم فارسی فریلنسری است که با اتصال کارفرما و یا مجری‌ها، زمینه همکاری‌ و انجام کار آن‌ها را برای فریلنسرها فراهم می‌کند. از ویژگی‌های مهم پارس فریلنسر بستر پرداخت امن است که توسط آن کارفرما با اطمینان از این که پس از انجام کار مبلغ توافق شده به آن‌ها پرداخت می‌شود، فعالیت خواهد کرد. ثبت نام فریلنسر و ایجاد پروژه در پارس فریلنسر به صورت رایگان صورت می‌پذیرد و کارفرما می‌تواند به آسانی پروژه خود را ایجاد کرده و بدون دغدغه پیش پرداخت خود را در بستر امنی که پارس فریلنسر ایجاد کرده است، ودیعه کند تا زمانی که توافق خود با مجری انجام شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا